Dojenček in najlepša torba

Nikoli nisem bila ravno navdušenka nad torbicami. Ja vem, sliši se čudno, da ženska ni navdušena nad torbicami. Vedno sem telefon raje tlačila v jakne, denarnico pa nosila kar v roki – ženska katastrofa. Seveda to ne pomeni, da torbic nisem imela. Imela sem jih, a so bile vse zares ogromne. Valda, da sem lahko vse spravila noter. Priznam, včasih sem tudi malce pretiravala in v torbico natlačila boga in pol, da so se že vsi norčevali, da bom počasi kar celo hišo lahko odnesla s sabo. Ampak vedno je bil problem: premajhna ali prevelika torbica, zaradi česar sem že skoraj obupala.

Maja letos pa je na svet prijakola moja mala punčka, kar je pomenilo, da bomo rabili še dodatno previjalno torbo in dodatno KATASTROFO. Katastrofa, ker mi je bilo muka iskat previjalno torbo. Takšno, da bi mi bila všeč, hkrati pa bi bila še uporabna. Na začetku sem se sprijaznila s torbo Stokke, ki spada k našemu vozičku, toda kasneje sem ugotovila, da je zelo nepraktična. Vanjo nisem spravila skoraj ničesar. In tako se je pričelo moje iskanje praktične ter hkrati lepe previjalne torbe.

Ko sem pri Hajdi zagledala znamko Elodie Details, sem se vanjo takoj zaljubila. Vsi izdelki so res prekrasni. Ni izdelka, ki ti ne bi bil všeč. Izbira previjalnih torb je tako obsežna in toliko različnih vzorcev imajo. Prisežem, da so mi prav vse noro lepe in da bi imela vse. V mislih sem že videla, kako bi te torbe lahko vključila v outfite, ampak odločiti se je bilo treba samo za eno.

Nisem vedela, katero torbo naj izberem, na koncu pa sem izbrala tisto za katero menim, da je “taprava”. Izbrala sem črno torbo z belimi pikami, ki je razigrana, elegantna in deluje naravnost prekrasno. Torba ima usnjene rjave ročaje, kar mi je zelo pomembno, saj nočem, da bi se torba hitro uničila. Priloženi so še dodatni ročaji. En je namenjen za “torbo okoli rame”, z drugim ročajem pa lahko torbo pripneš na držalo vozička, kar je zelo praktično, ko gremo po nakupih. V torbi se nahaja tudi poseben žepek, kjer se skriva previjalna podloga.

Kar pa je najboljše: torba je zares veeelika in ker moj mali škrat mleko je le iz stekleničke, mi je bilo zelo pomembno, da bom v torbo lahko spravila termovko s toplo vodo, da ji bom lahko naredila mleko, ko se bomo odpravili na pot ali trgovino … Booom … ta torba že ima termo žepek. To je bila pika na i, da bo ta torba moja, saj smo se res pogosto spopadali s tem, kako mleko ohraniti toplo, kam spraviti termovko, kje dobiti majhno termovko, … Vseh teh problemov sedaj nimam več. Notranjost torbe ima res veliko žepkov in vanjo lahko spravite prav vse, še kakšno igračko. Najboljše pri tem pa je, da sedaj nimam več dveh torb, ampak samo še eno.

 Torba kot taka je lahko tudi odličen modni dodatek vsem damam, saj je modna in praktična. Vanjo lahko spravite od beležke, laptopa, ličil, kosov oblačil in hkrati nihče ne bo vedel, da je to previjalna torba. Sama jo nosim celo ko grem s prijateljicami na kavo ali v shopping.
Torbo sem naročila na strani www.hajdi.si in je stala 129,00 evrov.
Zaljublila v znamko Elodie Details in mislim, da to ne bo edina torba te znamke :)))
(Visited 875 times, 1 visits today)

You may also like