Otroški gugalnik s karakterjem

Prvi božič, prva darila … ja, prav vse mogoče ti gre po glavi, ko se ti pridruži novi član. Ko gledaš na spletu, kaj vse mogoče ti ponujajo za darila in koliko različnih stvari imajo, lahko zares postaneš zmeden. Če si še prej vedel kaj hočeš, kasneje ne veš več, kaj si sploh iskal, ali kaj si pravzaprav želel kupiti. Priznam, sama sem postala že malce obsedena z nakupovanjem preko spleta, ampak ko je mamica na “porodniški” pride tudi takšno obdobje (naš poštar se mi že kar smili, ker more prinašati toliko paketov).

Foto: Pikolin.si

Ker se mi je to leto pridružila moja mala punčka, sem najprej pomislila na to, da mora biti letošnje darilo in letošnji božič poseben. Res veliko sem razmišljala o tem, kaj kupiti. Prva stvar, na katero sem pomislila je bil gugalnik. Tako se je začelo moje raziskovanje po spletu. Odločena sem bila, da bo ta gugalnik malce “drugačen” in da ta gugalnik ne bo tipičen gugalni konjiček.

Mesec dni sem brskala in ravno teden dni pred božičem naletela na spletno trgovino Pikolin iz Celja. Ne lažem če rečem, da sem na tej strani visela cel dan. In jaaa, našla sem idealen gugalnik za našo punčko. Videla sem, da imajo tudi fizično trgovino prav v bližini mojega doma, zato sem se po darilo odpravila v Celje. In kakšen je ta gugalnik? Ta gugalnik je dejansko skuterček. Kdo pravi, da so skuterčki samo za fantke? Tudi punčke imajo lahko skuterčke. V vespico sem se naravnost zaljubila. Je res nekaj “ekstra” in ni tipičen otroški gugalni konjiček, kakršnega ima že prav vsak. Gugalnik je izdelan iz trde lesene konstrukcije in bo zares prava paša za oči, ne samo za malčka, ampak tudi za vas. Na voljo so štiri barve: Mint, roza, cream in celo italijanska različica vespice. Sama sem izbrala cream verzijo.

Če iščeš popolno darilo in malce “drugačno” je ta gugalnik zares prava izbira. Najdeš ga na tej povezavi: http://www.pikolin.si

Vesela, vesela, vesela sem, da skačem do neba, ker sem našla zares popolno darilo. Hvala Teji iz Pikolina za nasvete, pomoč in hitro odzivnost. Naj omenim še to, da je spletna trgovina Pikolin na izboru spletnega trgovca v letu 2016 dobila najvišjo oceno kupcev, kar je še en dokaz, da se sem zagotovo še vrnem.
P.s. pa še očijem bodo gugalniki všeč!!!
(Visited 411 times, 1 visits today)

You may also like