Ovalni čopiči? Da ali ne?

Zadnje leto so ovalni čopiči postali nepogrešljiv izdelek za vsako lepotno navdušenko. Ko sem malce brskala po internetu za mnenja, sem opazila, da jih večina piše o tem, kako bi naj ovalni čopiči olajšali tvoje delo. To je bil dovolj velik razlog, da sem se odločila za nakup teh čopičev, ker ponavadi za ličenje porabim res ogromno časa.

Ovalne čopiče sem prvič preizkusila ravno na silvesterski dan. Upala sem, da bodo tako učinkoviti, kakor pišejo na internetu. Pa je bilo res tako? Največji čopič za nanos podlage je zelo učinkovit, dobro zabriše in ima zelo mehke ščetine. Presenečena sem bila nad rezultatom. Edini minus je, da bo potrebno čiščenje čopiča kar 2x ali 3x, da bo zares čist. Tudi ostali trije čopiči so se zelo obnesli. Osvetljevanje obraza je s temi čopiči veliko bolj enostavno. Bolj kot z navadnim. Nanos senčil je hiter, čeprav za senčke sama še vedno raje uporabljam navadne čopiče.

In končni rezultat: nad temi čopiči sem naravnost navdušena in bi nakup zagotovo ponovila. Ovalne čopiče sem kupila na spletni strani Click2chic za 24,90 € in jih dobila v prekrasni škatlici. Ja, tudi škatlica je tista, ki me je prepričala.

(Visited 322 times, 1 visits today)