Katie Girasol

Večkrat dobim vprašanje, kaj sploh pomeni moje ime na blogu, kaj girasol je in kje sem ravno našla to ime? To je bil razlog, da sem se odločila, da vam vse skupaj pojasnim kar tukaj.

Ime mi je Katja in sem mlada mamica. Mamica, ki je začutila potrebo po pisanju in izlivanju svojih občutkov na blog. Hotela sem, da nasvete delim z vami, sploh bodočim mladim mamicam. Tudi sama se šele učim in nabiram izkušnje, zato verjamem, da si lahko mamice med sabo pomagamo in da bodo moji zapiski v pomoč še kakšni drugi mamici. Vesela sem in srečna, da lahko vse to delim z vami in obenem skačem od veselja, ker vidim, da je moj blog za prve mesece kar dobro bran. Za to vam res HVALA iz srca! Naj povem še to, da sem imela na začetku res tremo in strah pred pisanjem. Niti vedela nisem, ali začeti ali ne, toda sedaj mi ni žal, da lahko ustvarjam in kreiram svojo zgodbo tudi tukaj.

Foto: Boštjan Vidrajz

Zelo dolgo sem razmišljala, kako dati mojemu blogu ime. Imela sem sto in eno idejo in vedno so mi misli odtavale na španska imena. Vsi ki me poznajo vedo, da obožujem španski jezik, vse kar je povezano s Španijo in vse kar je povezano z Mehiko. Tako sem se odločila, da mora ime mojega bloga vsebovati nekaj “španskega”.

Foto: Boštjan Vidrajz

Seveda pa je moralo imeti neko povezavo tudi z mojim imenom – Katja. Večina prijateljev me kliče kar Kati. In ko sem prišla do te točke, sem hotela, da v blog vključim še nekaj sončnega, nekaj pozitivnega … Tako je mesto v imenu spletne domene dobila sončnica. Zakaj sončnica? Zato, ker sem nora na sončnice, ker so moje najljubše cvetlice, ker me napolnejo z energijo in pozitivo, ker so naravnost prelepe in zato, ker so sončne tako kot je sončno nebo na nebu. Iz vseh teh izpeljank je nastalo ime Katie Girasol- Katjina sončnica.

Foto: Boštjan Vidrajz

Hvala vam še enkrat, ker berete moj blog. Hvala za lepe, vzpodbudne besede in za vse nasvete, ki res pridejo še kako prav. Upam, da še naprej ostajate z mano, sama pa obljubim, da vam bom še naprej poskušala polepšati kakšen dan, vam dati nasvet, kakšno idejo … In upam, da kmalu na blog dodam še kakšno novo rubirko. Mogoče še kakšen video? Hmmm…

Lepo se imejte,

Katja

(Visited 574 times, 1 visits today)