Še malo in bo tukaj!

Nisem si mislila, da bo čas tako hitro tekel. Včasih kar malce pogrešam moj veliki trebuščkek, brce v njem in vse te “nosečniške probleme”, ki so pravzaprav nekaj najlepšega in najboljšega, kar se lahko ženski zgodi. Morda takrat “jamramo”, kasneje pa, priznam, kar pogrešamo vse te občutke. Se strinjate mamice?

Leto bo kmalu okoli in čez par tednov bo moja mala punčka praznovala svoj prvi rojstni dan. Že res, da meni rojstni dnevi niso toliko pomembni in ne dajem veliko poudarka nanj, kljub temu pa sem se letos odločila za drugačno potezo. Ker bo to prvi Sofijin rojstni dan, sem izrazila željo, da letos rojstni dan praznujemo z vsemi bližnjimi sorodniki. Sofia ima namreč to srečo, da ima še dva pradedija in vse štiri prababice žive. Zato sem še toliko bolj vesela in srečna, da bomo lahko Sofijin rojstni dan praznovali skupaj.

 

Sama sem zelo ustvarjalen tip človeka in vedno komaj čakam, da lahko skupaj kaj ustvarjamo, zato bo rojstni dan nekaj, česar se že zelo veselim in kar že komaj čakam, da lahko organiziram tako, kot sem si zamislila. Seveda pa bom pri tem potrebovala tudi vašo pomoč.

Že več kot en teden se odločam, kakšna naj bo tema praznovanja? Odločam se med štirimi meni ljubimi, ampak zelo različnimi tematikami.

Prva tema, ki mi je izredno pri srcu, je Minnie. Ko vidim ta ušeska in kaj vse lahko ustvarjaš, kako lahko vse urediš … kar potegne me v takšno praznovanje in škoda, ker si nisem – ko sem bila majhna, omislila česa takšnega. Mogoče pa je zdaj pravi trenutek, da skupaj s Sofio doživiva kaj takšnega? Hmmm?

 

Druga tema je bojda sedaj izredno priljubljena in res kamorkoli greš v trgovino, vidiš samoroge. Samorogi te popeljejo v nekakšno pravljico, v neresničen svet – sanje in so res prečudoviti.  Vse te barve so nebeške. Razmišljam samo, ali so primerni za takšno malo deklico kot je Sofia?

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Tretja tema, ki jo uporablja večina mamic, je stil princesk. Od kronic, do princeskastih oblek … Tukaj res ne zmanjka idej. Lahko narediš minimalističen princeskast stil, ali pa narediš skoraj kičasto zabavo za rojstni dan.

In še zadnja – četrta tema je za majhne punčke zares pravo navdušenje. Maša in medved. Mislim, da vsaka mamica pozna to risanko. Sama priznam, da že vem skoraj vse dele na pamet. In preden me obsojate, jaaa moja mala punčka pozna to risanko kljub temu, da ni cel dan pred televizijo. Televizijo gleda zadnji mesec. Začelo se je v času viroze, ki jo je dobila in zaradi bruhanja, ki je ponehalo šele po štirih dneh. Takrat je bila čisto nemočna in pomagala in pomirila jo je ravno Maša. In še danes, ko zasliši uvodno pesem, kar skoči in se začne smejati. Televizijo – če že gleda, gleda samo zjutraj in še to samo 5-10 minut, dlje tudi ona ne zdrži, ker je zelo hiperaktiven otrok in prav všeč mi je to. Maša in medved je Sofiji torej kot risanka res všeč in lika dobro pozna, zato sem ta teden razmišljala tudi o tej temi.

 

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Torej, sama se zares ne znam odločiti. Toliko je lepih stvari, toliko imam idej in toliko zanimivih vsebin, da sem čisto izgubljena. Kaj bi izbrali vi? Katera tema je vam ljubša? Imate mogoče še vi kakšno drugo idejo?

Vse mi lahko zapišete v komentar, vsake pomoči pa bom izredno vesela.

Hvala vam!

(Visited 509 times, 1 visits today)

You may also like